Juhlamekko

juhlamekko

Tämä juhlamekko valmistui keväällä 2013 Ahjolan ompelukurssilla. Terkut mahtavalle opettajalle! Mekko pääsi Ahjolan kevätnäyttelyynkin. Kangas on puuvillasatiinia ja se oli löytö Eurokankaan palalaarista. Takana piilovetoketju ja satiininauhat. Kaava on tehty yhdessä opettajan kanssa.

Rukkasia pukinkonttiin

Rukkaset

Näitä ihanan pehmeitä ja lämpöisiä rukkasia olen tehnyt jo useamman parin. Kuvan rukkaset päätyivät pukinkonttiin jouluna 2013. Materiaali on mokkanahan tuntuista kangasta, vuorina fleeceä. Kaavan olen saanut tutulta. Näillä kuulemma tarkeni paukkupakkasilla oikein mainiosti. 🙂

Fuksia toilettipussukka

fuksia_toilettilaukku

Tämä fuksian värinen toilettipussukka on tehty Jyskin ”vahakankaasta”. Kangas on kätevä toilettipussukkaan, koska on vedenpitävä. Ei heti vuoda pesuaineet pussukan ulkopuolelle ja on helppo pyyhkiä liat pois. Ohje pussukkaan löytyi täältä.

Muumi-lattiatyyny

Muumi-lattiatyyny

Eräälle Muumi-fanille lähti lahjaksi iso lattiatyyny (noin 70*70 cm). Tyynynpäällisessä on piilovetoketju, jolloin sen voi irrottaa pesua varten. Kangas on Finlaysonilta. Tässä kelpaa pienen kölliä ja katsoa Muumeja tv:stä. 🙂

Pitsimattoja

Virkattuja_mattoja

Pitsimattoja matonkuteesta virkkaamalla. Valkoisesta kuteesta on syntynyt kaksi pyöreää ja yksi neliön muotoinen matto, mustasta kuteesta yksi pyöreä. Ohjeen olen saanut ystävältäni.

Virkattuja tossuja

Virkattuja_tossuja

Virkattuja tossuja lahjaksi ja itselle. Violetit ja harmaat tehty Novitan Tempo-langasta Erika Knightin kirjasta löytyvällä ohjeella, hieman muokkaillen. Mustat ja pinkit virkattu Novitan Huopasesta Novitan ohjeella, huovutettu pesukoneessa.